hits

"DU FIKSER DETTE OGSÅ"

2017! Ikke 2016. Det føles så bra. Tenke på alt som har skjedd det siste året som i fjor, og ikke i år. Det er ikke noe lengre siden, men det høres mye bedre ut med i fjor. Og det liker jeg. 

365 nye dager skal fylles med innholdsrikt innhold. Det skal bli lett. Med tanke på alle de gode vennene jeg har og verdens beste familie. Jeg har allerede noen høydepunkter jeg ser frem til. Konserter og sosiale sammenkomster. Men det er en ting som slår alt uten å kunne måle seg. 

Verdens beste tvillingbror og svigerbror skal gifte seg. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg. I mine øyne blir det århundrets event. Stolt "lille"-søster. 

I år, som alle andre år, har jeg ingen nyttårsforsetter. Jeg kjenner meg selv alt for godt. Det funker ikke. Haha.. Jeg skal heller fortsette det jeg begynte med i fjor (høres fantastisk lenge siden ut!). Leve et liv som jeg setter pris på. Spise sundt, komme meg ut i naturen, være med venner og kose meg. Sette pris på alt det jeg har rundt meg. Jeg har mye bra folk i livet mitt, og jeg er så ufattelig takknemlig. 

Året starter kanskje litt møkk, men jeg har en god følelse av at det ikke har noenting å si på fortsettelsen. Magefølelsen sier meg at dette blir et bra år, selvom at det er et oddetallsår (ingen tvangstanker her altså!). Alle liker vel partall best?? 

Med tanke på starten av året så ligger jeg rett ut på sofaen med halsbetennelse og ørebetennelse som er krydret med litt feber. Deilig! Har fest med Paracet og Cosylan. Jeg har hanglet hele romjulen, så jeg burde vel se denne komme. Tenker det ordner seg jeg. 

Ikke sett for høye mål for det nye året. Gå inn i det nye året med positivitet selvom det forrige var crap. Det blir ikke bedre med negativitet. Personlige erfaringer her altså. 

Jeg ønsker deg et godt nytt år. Det vil ha oppturer og nedturer akkurat som i fjor, men gjør det beste ut av det. Jeg hadde ikke vært her jeg er idag hvis jeg hadde vært gjennomsyret negativ. Jeg har sagt mange ganger til meg selv det året som har gått: "Elin! Du er ei sterk og positiv jente! Du fikser dette også!" Og det gjorde jeg❤

#nyttår">#nyttår #nyttår2017">#nyttår2017 #nyttårsforsett">#nyttårsforsett #positiv">#positiv #sterk">#sterk #livsstil">#livsstil #mamma">#mamma #mammalivet">#mammalivet #livsstilblogger">#livsstilblogger #lifestyle">#lifestyle#lifestyleblogger">#lifestyleblogger #mom">#mom #mommylife">#mommylife

 

2 kommentarer

Osloliving

03.01.2017 kl.21:52

Godt nytt år😉🍾✨❤️

u9q

03.01.2017 kl.22:42

Osloliving: Det samme til deg ???????

Skriv en ny kommentar

u9q

u9q

30, Sande i Vestfold

Elin, fra Sande i Vestfold, mamma til Levi. Jeg skriver om alt fra interiør, idèer, livsstil til familieliv. Vi brenner for musikk, hverdagslige øyeblikk og nyter livet. Jeg liker å tro at jeg ikke er en helt vanlig A4-mamma, men frykter jeg er mer A4 enn jeg tror. Sammen samler vi på minner.

u9q

Kategorier

Arkiv