hits

#MEANING OF LIFE

Hvor ofte får man ikke høre at livet er over når man får barn? Det har jeg hørt altfor mange provoserende ganger. "Jaja Elin! Da sees vi om 18 år da".. Når man får barn forventes det visst at man mister all personlighet, og at alle dager i året blir brukt på å skifte bleier og snakke om gulp. Skal du vise deg offentlig så er det fordi det må handles mat eller fordi barna skal hentes eller leveres i barnehage eller skole.

Når dette er noe man får høre ofte når man går gravid så tror jeg det er fort gjort å tenke at "Life´s fucked". Jeg innrømmer at det gikk igjennom hodet mitt noen ganger. Hva har jeg gjort. Jeg er til og med for ung til å ha kommet i min beste alder, og det skal brukes opp på å sitte hjemme alene?

Men neida! Dette er ikke tilfellet! Det var da livet startet. Da lille Levi på 2870 gram kom til verden i lynfart. Det var da jeg skjønte hva meningen med livet var for meg. Det er å være så heldig å ha en så liten krabat i livet sitt, ha gode venner rundt seg og verdens beste familie i nærheten. Det beste av to verdener. Det sosiale livet med musikk, god mat og venner, også komme hjem til verdens blideste unge. Jeg vil ha begge de to verdenene. Ikke bare det sosiale egoistiske livet. Alle som har barn vet nøyaktig hva jeg mener.

Til alle mine instagram og snapchat-følgere: Jeg beklager all bombanderingen! Haha! For meg er musikk livet etter familie og venner. Og i går var den store dagen her. Den vi har ventet i ca 6 mnd på. Det var duket for #avatar">#avatar på #johndee i Oslo. Dette er noe av det råeste og sykeste jeg noensinne har sett. Det er uten tvil den beste konserten jeg har vært på. Og jeg har vært på mange konserter med store idoler! Men så er det lille Avatar fra Sverige som slår alt. En dag blir de gutta her store, og jeg skal på så mange av disse konsertene som jeg kan klare.

Her kommer meningen med livet tilbake igjen. Etter en knallkveld og natt i Oslo, kommer jeg hjem denne herligheten. Han trøtte saken på høyre bildet. Jeg vil ikke bytte ut livet mitt med noe. Jeg er verdens heldigste mamma!❤️

 

Én kommentar

Victoria Larsen

05.01.2017 kl.13:46

Jeg håper du får en fin Torsdag :-)

Skriv en ny kommentar

u9q

u9q

30, Sande i Vestfold

Elin, fra Sande i Vestfold, mamma til Levi. Jeg skriver om alt fra interiør, idèer, livsstil til familieliv. Vi brenner for musikk, hverdagslige øyeblikk og nyter livet. Jeg liker å tro at jeg ikke er en helt vanlig A4-mamma, men frykter jeg er mer A4 enn jeg tror. Sammen samler vi på minner.

u9q

Kategorier

Arkiv