#TILBAKEBLIKK (u9q)
#Hjem #IG #Om meg #FB

4

#TILBAKEBLIKK

Et lite tilbakeblikk. Et tilbakeblikk på noe veldig stort, men så fjernt inn i fremtiden. For noen år siden. Er det en ting de aller fleste mennesker en enige om så må det være at tiden flyr. Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har tenkt "gudskjelov er det lenge til Levi begynner på skolen. Mange år. Mamma er ikke klar. Og plutselig sitter du der med påmelding til skolen i postkassen. Også er han meldt på. Første skoledag begynner, og du vet ikke om du skal gråte eller le. De små barna må plutselig bli store og ta ansvar. Det føles som at skolen begynte for to uker siden, men nå er det nytt år. Vi skriver og leser. Jeg er så imponert over de flinke lærerne og flinke barna. Jeg er så stolt!

Her er et lit tilbakeblikk fra forberedelsene før skolen og første skoledag.

Følg meg på facebook

Følg meg på instagram

#familieliv">#familieliv #tilbakeblikk">#tilbakeblikk #vg">#vg #mamma">#mamma #mammaliv">#mammaliv #mammalivet">#mammalivet #familie">#familie #levi">#levi #livsstil">#livsstil #lifestyle">#lifestyle#lifestyleblogger">#lifestyleblogger #livsstilblogger">#livsstilblogger #mommylife">#mommylife
  • 05.01.2017 kl.19:28
  Ønsker deg en god Torsdagskveld :-)
  05.01.2017 kl.22:02
  Victoria Larsen: Det samme til deg Victoria! :)
  05.01.2017 kl.22:00
  koselig :) ha en fin kveld
  05.01.2017 kl.22:01
  kokoronoheion: Det samme til deg!!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Image and video hosting by TinyPic u9q

  Elin, fra Sande i Vestfold, mamma til Levi. Jeg skriver om alt fra interiør, idèer, livsstil til familieliv. Vi brenner for musikk, hverdagslige øyeblikk og nyter livet. Jeg liker å tro at jeg ikke er en helt vanlig A4-mamma, men frykter jeg er mer A4 enn jeg tror. Sammen samler vi på minner.

  u9q

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta