hits

#UPERFEKT PERFEKT

Søndag. Tilbringe en søndag på kino. Der foreldre har gitt opp og besteforeldre blir til monstere. Et relativt billig underholdnings-alternativ, hvis man allikevel skal på kino. Ikke tro at jeg dømmer noen, for det gjør jeg ikke. Husker det som det var i går. Armer og ben overalt og maur langt nedover sokkelesten. Faktisk så unngikk jeg kino på slike dager. Jeg orket det bare ikke. 

Nå som jeg har en snart 7-åring kan jeg sitte stille. Bare vente på at kinoen skal starte uten noen form for angst. Angst for hva som blir neste utfordring. Levi ville hverken ha godteri eller brus idag. Det var jeg som fikk mast meg til at vi måtte ha det. Jepp; livet blir enklere! 

Den uperfekte perfekte søndagen avsluttet med besøk fra Oslo, og toast til middag, som igjen havner i matboksen i morgen tidlig. Det er så godt med alt som er gjort. Nå har poden lagt seg (i senga mi, for den var så myk) og mamma nyter et glass hvitvin fra i går. 

Det er ingen tvil om at livet har mye å by på, og det meste er uperfekt perfekt. Selv med noen humper og krater på veien, hadde jeg valgt akkurat det samme igjen. Senk hvilepulsen litt og nyt hvert sekund. Det tar ikke lang tid før de er store og selvstendige. Jeg har kanskje et år igjen å gå på der det ikke er flaut å holde mamma i hånden.

Følg oss på instagram og facebook 

Jeg kunne ønske jeg ikke stresset så mye når han var mindre, men var flinkere til å slappe av og kose meg uten å tenke på hva som skjedde rundt neste hjørne hele tiden. Han hadde fortsatt vært snart 7 år, men kanskje det ikke hadde gått så fort? Jo, det hadde nok det.

Jeg ser det at bildet over her er litt uheldig, nederst på høyre side. Han viser ikke fingeren 😂

 

Jeg ønsker deg en fin og rolig søndag videre nå som småtrollene våre er lagt. 💛💎

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

u9q

u9q

30, Sande i Vestfold

Elin, fra Sande i Vestfold, mamma til Levi. Jeg skriver om alt fra interiør, idèer, livsstil til familieliv. Vi brenner for musikk, hverdagslige øyeblikk og nyter livet. Jeg liker å tro at jeg ikke er en helt vanlig A4-mamma, men frykter jeg er mer A4 enn jeg tror. Sammen samler vi på minner.

u9q

Kategorier

Arkiv