hits

#UPERFEKT MAMMA - nok en gang

Etter noen uker med influensa og basselusker var det veldig godt å avslutte en fin dag med ta-så-mye-du-orker-tapas av appelsiner. Påfyll med c-vitamin-sjokk.

 

Det var godt å komme på jobb idag etter en hel uke hjemme. Og slitsomt. Man tåler jo ingenting etter en hel uke i vannrett stilling på sofaen.

 

Da vi kom hjem var det bare å begynne på leksene slik at vi skulle rekke turningen senere idag. Ukens høydepunkt for denne karen er mandager. Turn! Vi er ikke like på alt nei!

 

Mens jeg laget middagen (det vil si, klipte opp posen, helte over 5dl med vann og rørte rundt; ja det ble en sånn dag idag!) fikk jeg en følelse av at jeg burde sjekke mailen min. Det tror jeg de andre foreldrene var glad for at jeg gjorde også..

 

Det var visst min tur til å rigge! Du vet, kaste i seg middag og bare komme seg avgårde slik at jeg fikk gjort min plikt som mamma til en proff turner i fjern fjern fremtid. Jeg skal bli nevnt i den talen!

 

Ha en fin kveld videre 🙌💪🤘👋☝

#mamma #uperfektmamma #rørehue #mammalivet #mammablogg #livsstil

Følg meg gjerne på U9Q på facebook

og

u9q.by.elinpaulsen på instagram 🙌

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

u9q

u9q

30, Sande i Vestfold

Elin, fra Sande i Vestfold, mamma til Levi. Jeg skriver om alt fra interiør, idèer, livsstil til familieliv. Vi brenner for musikk, hverdagslige øyeblikk og nyter livet. Jeg liker å tro at jeg ikke er en helt vanlig A4-mamma, men frykter jeg er mer A4 enn jeg tror. Sammen samler vi på minner.

u9q

Kategorier

Arkiv