hits

#MAMMAPOENG

Vi startet uke 2 med å være litt sunnere idag. På en tirsdag vel og merke! Gårsdagen telles ikke. Den gjør meg bare flau. Det har vært ganske rolig på jobb idag, så jeg har tenkt mye på hva vi skal ha til middag. Resultatet er jeg meget fornøyd med. Til og med Levi ga tommel opp.

 

Jeg raset innom butikken før SFO og rasket med meg litt sopp, tomater, avokado, hvitløk, grønnkål fra Bama og poteter. Skar poteter i båter, inn i ovnen og resten tok jeg i stekepannen med kebab-tofu. Krydret med alt jeg har i skapet omtrent. Mer eller mindre.

 

Så da vet vi hva vi skal spise resten av uken! Jeg elsker slike raske og sunne måltider som varer i noen dager, og som FAKTISK alle mann (det vil da altså si meg og guttungen) liker. Jeg følte mammapoengene steg litt idag!

Følg oss gjerne på U9Q på Facebook og u9q.by.elinpaulsen på Instagram 👋❤🍵🥗

#mamma #mammablogg #vegetar #tofu #mammalivet #mommylife #mom #livsstil #lifestyleblogger #livsstilblogger

2 kommentarer

Pernille

10.01.2017 kl.18:24

Dette mammapoenget så utrolig godt ut!

u9q

10.01.2017 kl.18:39

Pernille: Tusen takk! ???? Det kan virkelig anbefales altså! Ferdig på ca 15 minutter!

Skriv en ny kommentar

u9q

u9q

30, Sande i Vestfold

Elin, fra Sande i Vestfold, mamma til Levi. Jeg skriver om alt fra interiør, idèer, livsstil til familieliv. Vi brenner for musikk, hverdagslige øyeblikk og nyter livet. Jeg liker å tro at jeg ikke er en helt vanlig A4-mamma, men frykter jeg er mer A4 enn jeg tror. Sammen samler vi på minner.

u9q

Kategorier

Arkiv