#OM MEG (u9q)
#Hjem #IG #Om meg #FB

2

#OM MEG

Jeg heter Elin Paulsen, og blogger under navnet U9Q. Jeg er fra Sande i Vestfold og er mamma til Levi. En krabat som meldte sin ankomst i januar 2010. Jeg er ei livsglad jente som elsker å finne på nye ting med gode venner. Jeg jobber som frisør på Chic Frisør Revetal, så hverdagen går med på jobb og med skolegutt. Jeg liker å tro at jeg ikke er en typisk A4-mamma, men jeg frykter at jeg er mer A4 enn jeg vil innrømme, selvom jeg kanskje ikke ser slik ut.

Den uken Levi er hos faren sin prøver jeg å være så sosial som jeg kan, og høydepunktene er å kunne dra på konserter, spise middag med venner og bare ha det moro. Jeg elsker mennesker som tør skille seg ut. Mennesker som er seg selv tvers igjennom, uten at noe er tilgjort. Jeg brenner for at mennesker skal få lov til å være som de er, uten å måtte følge visse regler og normer. For meg er det norsk folkeskikk og Kardemommeloven som gjelder. 

Jeg vet jeg skiller meg ut med tanke på både tatoveringer og piercinger. Det er ikke det som gjør meg til den personen jeg er. Det er kun min stil. Jeg liker å tro at jeg er den beste mammaen Levi kunne fått til tross for mine behov for å være meg selv. Jeg tror det er mange mammaer og pappaer som kjenner litt på akkurat det presset. Å se "normal" ut. Normalt er kjedelig. Det er lov å skille seg ut, det har ingenting med oppførsel å gjøre. Jeg kan med hånden på hjertet si at de menneskene som tør være seg selv 100% er de minst dømmende menneskene jeg kjenner og jeg er så takknemlig for å ha så mange fine mennesker i livet mitt.

Derav navnet U9Q. Vær deg selv, vær unik. Du er bra nok.

Processed with MOLDIV

  • 10.01.2017 kl.20:45
  Var et godt les :) bra skrevet. Å er enig med deg, normalt er kjedelig. Andres meninger er ubetydelige så lenge du trives selv!

  Ps. likte tatoveringen!
  10.01.2017 kl.20:59
  Michael: Tusen takk!!! Det betyr ikke hva andre mener hvis det er negativt ????  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Image and video hosting by TinyPic u9q

  Elin, fra Sande i Vestfold, mamma til Levi. Jeg skriver om alt fra interiør, idèer, livsstil til familieliv. Vi brenner for musikk, hverdagslige øyeblikk og nyter livet. Jeg liker å tro at jeg ikke er en helt vanlig A4-mamma, men frykter jeg er mer A4 enn jeg tror. Sammen samler vi på minner.

  u9q

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta