#KVELDSRITUALE (u9q)
#Hjem #IG #Om meg #FB

4

#KVELDSRITUALE

Nok en dag er over. Kiddo er lagt for en god stund siden, og nå sitter jeg her og nyter en iskald cola mens jeg koser meg med den felles spillelisten Levi og jeg har med en god blanding av Marcus og Martinus, Avenged Sevenfold og Avatar. Dagen idag har gått unna med masse små-ærender, rydding og vasking. Jeg har jo tross alt hatt fri.

Vi har et slikt et kveldsrituale. Vi ser på musikk-videoer på youtube mens vi spiser kveldsmat og prater. Gjengangeren blir fort Marcus og Martinus. Idag klarte jeg ikke å holde sommerfuglene i sjakk lenger. Vi har nemlig fått billetter til premieren på Marcus og Martinus-filmen på Colosseum av verdens beste onkel Vegard, og idolene skal selvfølgelig være der. Levi vet at vi skal på kino, men ikke at gutta skal være der. Jeg tror jeg kommer til å ha en star-strucked gutt i helgen, og moren er sikkert det samme.

Ha en fantastisk kveld videre. Håper kvelden blir fin og rolig. Nyt!

#mamma #mammablogg #mammablogger #marcusogmartinus #mm #premiere #kveldsrituale #familie #lifestyle #lifestyleblogger #interiør #interior #mitthjem #skandinaviskehjem #nordiskehjem #lunehjem #mom #norge

  • 11.01.2017 kl.21:58
  Så koselig :)
  11.01.2017 kl.23:28
  Iselin Renée: jaaa! :)
  11.01.2017 kl.22:00
  JEG ER IKKE SINNSYK!!!
  11.01.2017 kl.23:29
  Laila Monica Nikolaisen: Så bra!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Image and video hosting by TinyPic u9q

  Elin, fra Sande i Vestfold, mamma til Levi. Jeg skriver om alt fra interiør, idèer, livsstil til familieliv. Vi brenner for musikk, hverdagslige øyeblikk og nyter livet. Jeg liker å tro at jeg ikke er en helt vanlig A4-mamma, men frykter jeg er mer A4 enn jeg tror. Sammen samler vi på minner.

  u9q

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta