hits

#KLAR!

For en effektiv og fin dag! Etter jobb og skole idag hadde junior og jeg blitt enige om at vi skulle dra til Drammen for å finne Marcus og Martinus-klær. De har jo så mye kule klær i musikkvideoene sine. Jeg er faktisk helt enig. En ting Levi var veldig opptatt av var at vi måtte ha en svart skjorte og skinnjakke. Tenker ting begynner å ordne seg til vi skal på kinoen jeg!

Bursdagskake til jobben er også laget, samtidig som en skolekamerat spurte om han kunne spise kveldsmat sammen med oss. Noe som selvfølgelig var veldig greit! Deilig å se på unger som leker og har det moro sammen. Ikke minst sitte å høre på de samtalene. Dør litt innvendig av latter. Nå er det bare å pakke for å gjøre oss klare for Oslo i helgen!

Jeg vet ikke hvor all denne awesomenessen kommer fra, men jeg digger han!Snart bursdagsjente, så da er det obligatorisk med kake på jobben vår. Jeg tar ikke ansvar for hverken smak eller konsistens! Jeg tror den må spises med skje!

Ha en fin kveld videre!

#mamma #mom #mammablogg #marcusogmartinus #mm #cupcakes #muffins #sjokolade #bursdag #birthday #haenfinkveld #livsstil #lifestyleblogger

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

u9q

u9q

30, Sande i Vestfold

Elin, fra Sande i Vestfold, mamma til Levi. Jeg skriver om alt fra interiør, idèer, livsstil til familieliv. Vi brenner for musikk, hverdagslige øyeblikk og nyter livet. Jeg liker å tro at jeg ikke er en helt vanlig A4-mamma, men frykter jeg er mer A4 enn jeg tror. Sammen samler vi på minner.

u9q

Kategorier

Arkiv