hits

#OPPVEKKER

​​Det er ikke noen tvil i at jeg elsker jobben min, ​men i en hektisk hverdag med unge, skole og timelister å følge på jobben er det lett å glemme nøyaktig hvorfor jeg elsker jobben min. Selvfølgelig er en veldig stor grunn til det at jeg kan være kreativ, leke med farger og former. Men en veldig spesiell kunde fikk meg til å huske nøyaktig hvorfor jeg elsker jobben min så mye.

En kunde jeg kun har hatt et par ganger i stolen, ​men som på de 60 minuttene til sammen har satt dype spor. Vi prater, ler og blir nesten som psykologer for hverandre. Ler bare jeg tenker på det. På en positiv måte selvfølgelig!

Når kunden har betalt, og det ender med en bamseklem, ​så vet man at man har gjort noe riktig. Og det var en ting hun sa istad som jeg skal bære med meg videre i livet uansett hva jeg skulle finne på å gjøre. "​Du gjør en forskjell i hverdagen til andre mennesker Elin med måten du behandler oss på, lytter til oss og respekterer oss. Det lyser av godhet av deg!" ​Det endte med at jeg måtte gi henne en klem til og gå, jeg var vel ca to sekunder fra å begynne å hylgrine. Jeg ble så rørt. Dette skal jeg ta med meg videre. Det er jo nøyaktig det jeg vil. Gjøre en forskjell i hverdagen til andre som medmenneske. Ikke "bare" som frisør. Jeg vil ha begge dela! Det derfor jeg ville bli frisør.

Jeg har så mange andre forbilder som gjør nemlig akkurat dette. ​Gjør jobben sin, men også en forskjell i hverdagen til andre som medmenneske. Jeg synes vi alle skal sette oss et felles mål. Det er ikke så mye som skal til💗

​Ha en fortsatt fin dag!

​#frisør #hår #mamma #mammalivet #livsstil #livsstilblogger #mommy #mommylife #pink #pinkhai r#rosa #rosahår #skjønnhet #mote

2 kommentarer

Victoria Larsen

13.01.2017 kl.17:09

Jeg håper du får en flott fredag :-)

u9q

14.01.2017 kl.20:09

Victoria Larsen: God helg til deg!!

Skriv en ny kommentar

u9q

u9q

30, Sande i Vestfold

Elin, fra Sande i Vestfold, mamma til Levi. Jeg skriver om alt fra interiør, idèer, livsstil til familieliv. Vi brenner for musikk, hverdagslige øyeblikk og nyter livet. Jeg liker å tro at jeg ikke er en helt vanlig A4-mamma, men frykter jeg er mer A4 enn jeg tror. Sammen samler vi på minner.

u9q

Kategorier

Arkiv