hits

#29ÅR (for første gang)

Satan for en fin helg! (Beklager, men jeg mangler et ord som uttrykker nøyaktig det samme..) Jeg kan ikke huske sist gang vi har kost oss så mye. Det er så godt å være sammen med mennesker man bare kan være seg selv med. Bortsett fra den store dagen i går med #verdenspremiere#MarcusOgMartinus filmen #sammenomdrømmen , så har vi ikke gjort veldig mye. Nøyaktig en slik helg vi trengte, det vil si JEG trengte.

Som nevnt i det forrige innlegget #FØRPREMIERE , så var det tre veldig spente barn som gledet seg til å se "Sammen om Drømmen". Og jeg skal ikke si at vi mammaene syntes det var kjedelig heller. Mange store forventinger, spenning og nye bånd ble knyttet. Som mamma kjenner man litt på det når man er så heldig å få billetter til de to største idolene sønnen din har under slike spesielle omstendigheter. Det blir satt stor pris på! Takk onkel!

Kvelden i går ble brukt på ingenting. Fantastisk nydelig. Vi delte broderlig på sjokolade og brus hele gjengen til vi omtrent sovnet på hver vår sofa.

En av grunnene til vi valgte å bli i Oslo hele helgen var at broren min og jeg har bursdag idag. Det er noen år siden vi fikk feiret den sammen sist, så det var stas. Sove lenge, kake og familie og venner på besøk.

Nå er vi endelig hjemme igjen. Jeg ønsket meg egentlig bare en ting til bursdagen min, og jeg kan bekrefte av vaskedamen ikke stod på trappen og ventet på oss når vi kom hjem. Så da var det bare å rydde vekk alt kaoset som alltid kommer når jeg pakker for en helg borte. Det er helt utrolig. Vi er to stykker. To små mennesker. Og så mye rot? Ikke lærer jeg heller! Haha..

Lille nevøen min (jepp!) Olav hadde bursdag i går, så det ble selvfølgelig også feiret idag! Hundekjeks så langt øyet kan se! Vi er heldige vi!

Ha en fortsatt fin helg 💛

Snapchat: elinpauls1

Instagram: u9q.by.elinpaulsen

#mamma #mmpremiere #mammalivet #oslo #norge #bursdag #tvillinger #twins #birthday

2 kommentarer

Victoria Larsen

15.01.2017 kl.20:33

Så koselig!

u9q

15.01.2017 kl.21:00

Victoria Larsen: Takk! :D

Skriv en ny kommentar

u9q

u9q

30, Sande i Vestfold

Elin, fra Sande i Vestfold, mamma til Levi. Jeg skriver om alt fra interiør, idèer, livsstil til familieliv. Vi brenner for musikk, hverdagslige øyeblikk og nyter livet. Jeg liker å tro at jeg ikke er en helt vanlig A4-mamma, men frykter jeg er mer A4 enn jeg tror. Sammen samler vi på minner.

u9q

Kategorier

Arkiv