u9q - by Ein Paulsen
#Hjem #IG #Om meg #FB

0

For en effektiv og fin dag! Etter jobb og skole idag hadde junior og jeg blitt enige om at vi skulle dra til Drammen for å finne Marcus og Martinus-klær. De har jo så mye kule klær i musikkvideoene sine. Jeg er faktisk helt enig. En ting Levi var veldig opptatt av var at vi måtte ha en svart skjorte og skinnjakke. Tenker ting begynner å ordne seg til vi skal på kinoen jeg!

Bursdagskake til jobben er også laget, samtidig som en skolekamerat spurte om han kunne spise kveldsmat sammen med oss. Noe som selvfølgelig var veldig greit! Deilig å se på unger som leker og har det moro sammen. Ikke minst sitte å høre på de samtalene. Dør litt innvendig av latter. Nå er det bare å pakke for å gjøre oss klare for Oslo i helgen!

Jeg vet ikke hvor all denne awesomenessen kommer fra, men jeg digger han!Snart bursdagsjente, så da er det obligatorisk med kake på jobben vår. Jeg tar ikke ansvar for hverken smak eller konsistens! Jeg tror den må spises med skje!

Ha en fin kveld videre!

#mamma #mom #mammablogg #marcusogmartinus #mm #cupcakes #muffins #sjokolade #bursdag #birthday #haenfinkveld #livsstil #lifestyleblogger

 • 4

  Nok en dag er over. Kiddo er lagt for en god stund siden, og nå sitter jeg her og nyter en iskald cola mens jeg koser meg med den felles spillelisten Levi og jeg har med en god blanding av Marcus og Martinus, Avenged Sevenfold og Avatar. Dagen idag har gått unna med masse små-ærender, rydding og vasking. Jeg har jo tross alt hatt fri.

  Vi har et slikt et kveldsrituale. Vi ser på musikk-videoer på youtube mens vi spiser kveldsmat og prater. Gjengangeren blir fort Marcus og Martinus. Idag klarte jeg ikke å holde sommerfuglene i sjakk lenger. Vi har nemlig fått billetter til premieren på Marcus og Martinus-filmen på Colosseum av verdens beste onkel Vegard, og idolene skal selvfølgelig være der. Levi vet at vi skal på kino, men ikke at gutta skal være der. Jeg tror jeg kommer til å ha en star-strucked gutt i helgen, og moren er sikkert det samme.

  Ha en fantastisk kveld videre. Håper kvelden blir fin og rolig. Nyt!

  #mamma #mammablogg #mammablogger #marcusogmartinus #mm #premiere #kveldsrituale #familie #lifestyle #lifestyleblogger #interiør #interior #mitthjem #skandinaviskehjem #nordiskehjem #lunehjem #mom #norge

   

 • 0

  Søndag. Tilbringe en søndag på kino. Der foreldre har gitt opp og besteforeldre blir til monstere. Et relativt billig underholdnings-alternativ, hvis man allikevel skal på kino. Ikke tro at jeg dømmer noen, for det gjør jeg ikke. Husker det som det var i går. Armer og ben overalt og maur langt nedover sokkelesten. Faktisk så unngikk jeg kino på slike dager. Jeg orket det bare ikke. 

  Nå som jeg har en snart 7-åring kan jeg sitte stille. Bare vente på at kinoen skal starte uten noen form for angst. Angst for hva som blir neste utfordring. Levi ville hverken ha godteri eller brus idag. Det var jeg som fikk mast meg til at vi måtte ha det. Jepp; livet blir enklere! 

  Den uperfekte perfekte søndagen avsluttet med besøk fra Oslo, og toast til middag, som igjen havner i matboksen i morgen tidlig. Det er så godt med alt som er gjort. Nå har poden lagt seg (i senga mi, for den var så myk) og mamma nyter et glass hvitvin fra i går. 

  Det er ingen tvil om at livet har mye å by på, og det meste er uperfekt perfekt. Selv med noen humper og krater på veien, hadde jeg valgt akkurat det samme igjen. Senk hvilepulsen litt og nyt hvert sekund. Det tar ikke lang tid før de er store og selvstendige. Jeg har kanskje et år igjen å gå på der det ikke er flaut å holde mamma i hånden.

  Følg oss på instagram og facebook 

  Jeg kunne ønske jeg ikke stresset så mye når han var mindre, men var flinkere til å slappe av og kose meg uten å tenke på hva som skjedde rundt neste hjørne hele tiden. Han hadde fortsatt vært snart 7 år, men kanskje det ikke hadde gått så fort? Jo, det hadde nok det.

  Jeg ser det at bildet over her er litt uheldig, nederst på høyre side. Han viser ikke fingeren 😂

   

  Jeg ønsker deg en fin og rolig søndag videre nå som småtrollene våre er lagt. 💛💎

   

   

   

 • 4

  Et lite tilbakeblikk. Et tilbakeblikk på noe veldig stort, men så fjernt inn i fremtiden. For noen år siden. Er det en ting de aller fleste mennesker en enige om så må det være at tiden flyr. Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har tenkt "gudskjelov er det lenge til Levi begynner på skolen. Mange år. Mamma er ikke klar. Og plutselig sitter du der med påmelding til skolen i postkassen. Også er han meldt på. Første skoledag begynner, og du vet ikke om du skal gråte eller le. De små barna må plutselig bli store og ta ansvar. Det føles som at skolen begynte for to uker siden, men nå er det nytt år. Vi skriver og leser. Jeg er så imponert over de flinke lærerne og flinke barna. Jeg er så stolt!

  Her er et lit tilbakeblikk fra forberedelsene før skolen og første skoledag.

  Følg meg på facebook

  Følg meg på instagram

  #familieliv">#familieliv #tilbakeblikk">#tilbakeblikk #vg">#vg #mamma">#mamma #mammaliv">#mammaliv #mammalivet">#mammalivet #familie">#familie #levi">#levi #livsstil">#livsstil #lifestyle">#lifestyle#lifestyleblogger">#lifestyleblogger #livsstilblogger">#livsstilblogger #mommylife">#mommylife
   

 • 1

  Hvor ofte får man ikke høre at livet er over når man får barn? Det har jeg hørt altfor mange provoserende ganger. "Jaja Elin! Da sees vi om 18 år da".. Når man får barn forventes det visst at man mister all personlighet, og at alle dager i året blir brukt på å skifte bleier og snakke om gulp. Skal du vise deg offentlig så er det fordi det må handles mat eller fordi barna skal hentes eller leveres i barnehage eller skole.

  Når dette er noe man får høre ofte når man går gravid så tror jeg det er fort gjort å tenke at "Life´s fucked". Jeg innrømmer at det gikk igjennom hodet mitt noen ganger. Hva har jeg gjort. Jeg er til og med for ung til å ha kommet i min beste alder, og det skal brukes opp på å sitte hjemme alene?

  Men neida! Dette er ikke tilfellet! Det var da livet startet. Da lille Levi på 2870 gram kom til verden i lynfart. Det var da jeg skjønte hva meningen med livet var for meg. Det er å være så heldig å ha en så liten krabat i livet sitt, ha gode venner rundt seg og verdens beste familie i nærheten. Det beste av to verdener. Det sosiale livet med musikk, god mat og venner, også komme hjem til verdens blideste unge. Jeg vil ha begge de to verdenene. Ikke bare det sosiale egoistiske livet. Alle som har barn vet nøyaktig hva jeg mener.

  Til alle mine instagram og snapchat-følgere: Jeg beklager all bombanderingen! Haha! For meg er musikk livet etter familie og venner. Og i går var den store dagen her. Den vi har ventet i ca 6 mnd på. Det var duket for #avatar">#avatar på #johndee i Oslo. Dette er noe av det råeste og sykeste jeg noensinne har sett. Det er uten tvil den beste konserten jeg har vært på. Og jeg har vært på mange konserter med store idoler! Men så er det lille Avatar fra Sverige som slår alt. En dag blir de gutta her store, og jeg skal på så mange av disse konsertene som jeg kan klare.

  Her kommer meningen med livet tilbake igjen. Etter en knallkveld og natt i Oslo, kommer jeg hjem denne herligheten. Han trøtte saken på høyre bildet. Jeg vil ikke bytte ut livet mitt med noe. Jeg er verdens heldigste mamma!❤️

   

 • 0

  Dette er et innlegg som jeg har tenkt lenge på om jeg skal skrive. Jeg har vært mye frem og tilbake, men konklusjonen ble til at jeg skal poste det. Kanskje det kan hjelpe noen? Har man en magefølelse så er det som regel en grunn til det.


   

  Våren 2009 fant jeg ut at jeg skulle bli mamma. Sjokket var stort, men gleden var størst. Det var mye å sette seg inn i. Handlelister til hva man trengte til babyen, liste til hva man trengte til sykehuset. Legebesøk. Jordmor. Akkurat sånn det er for alle andre. Men en ting var kanskje litt annerledes i akkurat 2009 enn f.eks nå. Svineinfluensaen. Folk var i hysteri! Jeg husker beskjeden vi gravide fikk var: "du må ta vaksinen, hvis ikke kan både du og babyen dø!" Jeg var ei usikker jente på 21 år som gjorde som jeg fikk beskjed om, tross min skepsis. Mange ganger i løpet av livet har jeg tenkt: "søren at jeg ikke fulgte magefølelsen min!", men dette er en av de gangene der jeg virkelig angrer på at jeg ikke fulgte magefølelsen og morsinnstinktet mitt.

  2009 blir til 2010. I 2-3-tiden på natten 27 januar gikk vannet. Klokken 06.09 kom Levi i en styrtfart. Nok en gang var sjokket stort, men gleden størst. To nybakte foreldre som har mye å sette seg inn i. Tester som skal bli tatt. Obligatoriske tester. Rutine. Dette er jobben dems, så Levi er i trygge hender. Vi visste ikke at vi 6 år senere skulle sitte å bla i fødselspapirene mine og ikke finne informasjon om tester som skal tas på nyfødte. Er det ikke skrevet om så er det i teorien ikke tatt heller. Tester som kunne hjulpet Levi.

  Sommeren 2013 begynte jeg å mistenke at Levi så litt dårlig. Han hadde aldri tid til å sitte stille å se på barne-tv. Han måtte alltid helt opp i tv-en for å se på. Og da så han på i kanskje 1 minutt før han løp videre for å leke mer. Jeg tenkte at han er som andre 3-åringer. Maur i rompa. Men jeg valgte allikevel å ringe helsesøster for å få tatt en synstest. 

  Kort tid etter fikk vi time hos helsesøster. Der kom de ikke frem til noe egentlig. Levi var ukonsentrert og fikk ikke til testene. Konklusjonen der ble at han ikke var samarbeidsvillig. Men det var ikke godt nok for meg. Jeg fikk de til å henvise meg videre til sykehus. Der fikk vi time et halvt år (!!!!) senere. Jeg ble forbannet, men det hjalp ikke stort. Måtte bare roe meg ned og tenke at det går fort. Levi har klart seg fint frem til nå, så vi skal klare 6 mnd til. 

  Februar 2014 hadde vi time hos en optiker på sykehuset. De tok masse synstester. Jeg kommer aldri til å glemme følelsen jeg fikk når hun snudde seg mot meg og faren og sa: "Han ser nesten ingenting!" Hun satt å leste i papirene fra henvendelsen og ble irritert. +10 og +11. Denne gangen er jeg glad jeg fulgte magefølelsen. Kort tid etter fikk han briller. Gutten ble totalt forandret. Den første dagen satt han bare på fanget til pappa og så på barne-tv. Han lærte å skrive navnet sitt, begynte å sykle uten støttehjul. Han har alltid hatt godt humør, men nå var det mye mer som skulle til før han ble sint. 

  Magefølelsen min sier meg at dette sirkuset startet med svineinfluensavaksinen som ble tatt i 2009. Når jeg var 3-4 mnd på vei. Vi har alle lest om mennesker som fikk livet sitt ødelagt på grunn av den vaksinen. Jeg kjenner også andre som var i min situasjon i 2009, og de har også fått problemer. Og det er selvfølgelig alle de som det har gått bra med. Flaks og uflaks? Jeg er ihvertfall redd for at dette er årsaken til at Levi ser dårlig.

  Vi har den siste tiden fått beskjed når vi har vært på kontroll at dette er noe en fødselslege burde oppdaget. Hvis testen hadde blitt tatt. Det kunne forandret situasjonen til Levi mye. Han hadde fortsatt sett dårlig, men ikke så dårlig. Kanskje han hadde sluppet å hatt på lapp i 6 timer om dagen? Sånn ting er i dag så er det stor fare for at han ikke kan ta førerkortet. Dette kunne vært unngått hvis vi kunne startet behandling mye tidligere. Men oppi det hele må vi bare trøste oss med at mye skjer innen teknologien og behandling hele tiden. Vi har uten tvil blitt fulgt opp av flinke mennesker etter at vi har funnet ut av hvordan ting er, og det er jeg uendelig takknemlig for.

  Følg magefølelsen, mammainnstinktet og pappainnstinktet. Vi kan kun gjøre våres beste ❤️

  #mamma #mammafølelsen #magefølelsen #mammahjertet #mammalivet #mammablogger #livsstil

   

 • 2

  2017! Ikke 2016. Det føles så bra. Tenke på alt som har skjedd det siste året som i fjor, og ikke i år. Det er ikke noe lengre siden, men det høres mye bedre ut med i fjor. Og det liker jeg. 

  365 nye dager skal fylles med innholdsrikt innhold. Det skal bli lett. Med tanke på alle de gode vennene jeg har og verdens beste familie. Jeg har allerede noen høydepunkter jeg ser frem til. Konserter og sosiale sammenkomster. Men det er en ting som slår alt uten å kunne måle seg. 

  Verdens beste tvillingbror og svigerbror skal gifte seg. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg. I mine øyne blir det århundrets event. Stolt "lille"-søster. 

  I år, som alle andre år, har jeg ingen nyttårsforsetter. Jeg kjenner meg selv alt for godt. Det funker ikke. Haha.. Jeg skal heller fortsette det jeg begynte med i fjor (høres fantastisk lenge siden ut!). Leve et liv som jeg setter pris på. Spise sundt, komme meg ut i naturen, være med venner og kose meg. Sette pris på alt det jeg har rundt meg. Jeg har mye bra folk i livet mitt, og jeg er så ufattelig takknemlig. 

  Året starter kanskje litt møkk, men jeg har en god følelse av at det ikke har noenting å si på fortsettelsen. Magefølelsen sier meg at dette blir et bra år, selvom at det er et oddetallsår (ingen tvangstanker her altså!). Alle liker vel partall best?? 

  Med tanke på starten av året så ligger jeg rett ut på sofaen med halsbetennelse og ørebetennelse som er krydret med litt feber. Deilig! Har fest med Paracet og Cosylan. Jeg har hanglet hele romjulen, så jeg burde vel se denne komme. Tenker det ordner seg jeg. 

  Ikke sett for høye mål for det nye året. Gå inn i det nye året med positivitet selvom det forrige var crap. Det blir ikke bedre med negativitet. Personlige erfaringer her altså.   

  Jeg ønsker deg et godt nytt år. Det vil ha oppturer og nedturer akkurat som i fjor, men gjør det beste ut av det. Jeg hadde ikke vært her jeg er idag hvis jeg hadde vært gjennomsyret negativ. Jeg har sagt mange ganger til meg selv det året som har gått: "Elin! Du er ei sterk og positiv jente! Du fikser dette også!" Og det gjorde jeg❤

  #nyttår">#nyttår #nyttår2017">#nyttår2017 #nyttårsforsett">#nyttårsforsett #positiv">#positiv #sterk">#sterk #livsstil">#livsstil #mamma">#mamma #mammalivet">#mammalivet #livsstilblogger">#livsstilblogger #lifestyle">#lifestyle#lifestyleblogger">#lifestyleblogger #mom">#mom #mommylife">#mommylife

   

 • Image and video hosting by TinyPic u9q

  Elin, fra Sande i Vestfold, mamma til Levi. Jeg skriver om alt fra interiør, idèer, livsstil til familieliv. Vi brenner for musikk, hverdagslige øyeblikk og nyter livet. Jeg liker å tro at jeg ikke er en helt vanlig A4-mamma, men frykter jeg er mer A4 enn jeg tror. Sammen samler vi på minner.

  u9q

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg