u9q - by Ein Paulsen
#Hjem #IG #Om meg #FB

0

I natt skjedde det igjen. Jeg begynner å bli lei! Det er ikke meningen å være singel og sær, men hvis jeg tror jeg sover alene så hadde det vært fint om jeg faktisk gjorde det. Naboen har nemlig vært på besøk igjen. 

På soverommet blir det ganske hett om natta. Bokstavelig talt (jeg vet hva du tenker..). Så soveromsvinduet må stå oppe. Vinter som sommer. Og i natt igjen snek naboen seg inn. Jeg hørte noe bråk, men er blitt så vandt til det.

Men i natt rant begeret mitt over. Han kan ikke bare snike seg inn når det passer for han, og så ikke gi lyd fra seg på flere dager? Eller? 

Han er bråkete, hårete og tung! Også MÅ han ligge oppå meg? Nei, i natt røyk han ut. Jævla nabokatte! 

#naboen">#naboen #besøk">#besøk #lol">#lol

 • 2

  Satan for en fin helg! (Beklager, men jeg mangler et ord som uttrykker nøyaktig det samme..) Jeg kan ikke huske sist gang vi har kost oss så mye. Det er så godt å være sammen med mennesker man bare kan være seg selv med. Bortsett fra den store dagen i går med #verdenspremiere#MarcusOgMartinus filmen #sammenomdrømmen , så har vi ikke gjort veldig mye. Nøyaktig en slik helg vi trengte, det vil si JEG trengte.

  Som nevnt i det forrige innlegget #FØRPREMIERE , så var det tre veldig spente barn som gledet seg til å se "Sammen om Drømmen". Og jeg skal ikke si at vi mammaene syntes det var kjedelig heller. Mange store forventinger, spenning og nye bånd ble knyttet. Som mamma kjenner man litt på det når man er så heldig å få billetter til de to største idolene sønnen din har under slike spesielle omstendigheter. Det blir satt stor pris på! Takk onkel!

  Kvelden i går ble brukt på ingenting. Fantastisk nydelig. Vi delte broderlig på sjokolade og brus hele gjengen til vi omtrent sovnet på hver vår sofa.

  En av grunnene til vi valgte å bli i Oslo hele helgen var at broren min og jeg har bursdag idag. Det er noen år siden vi fikk feiret den sammen sist, så det var stas. Sove lenge, kake og familie og venner på besøk.

  Nå er vi endelig hjemme igjen. Jeg ønsket meg egentlig bare en ting til bursdagen min, og jeg kan bekrefte av vaskedamen ikke stod på trappen og ventet på oss når vi kom hjem. Så da var det bare å rydde vekk alt kaoset som alltid kommer når jeg pakker for en helg borte. Det er helt utrolig. Vi er to stykker. To små mennesker. Og så mye rot? Ikke lærer jeg heller! Haha..

  Lille nevøen min (jepp!) Olav hadde bursdag i går, så det ble selvfølgelig også feiret idag! Hundekjeks så langt øyet kan se! Vi er heldige vi!

  Ha en fortsatt fin helg 💛

  Snapchat: elinpauls1

  Instagram: u9q.by.elinpaulsen

  #mamma #mmpremiere #mammalivet #oslo #norge #bursdag #tvillinger #twins #birthday

 • 2

  Vi er så heldige! Og vi vet det. Heldigvis! Til jul fikk Levi og jeg to billetter til førpremieren på Marcus og Martinus-filmen, sammen med "svigersøster" og de to døtrene hennes. Vi ble anbefalt å dra til Colosseum ganske tidlig, og det er jeg glad vi gjorde. Når Marcus og Martinus kom var det stappfullt med folk. Bra for oss at alle kjendiser kommer til slutt, så fikk vi noen veldig bra plasser helt foran! 🙊

  For en dag! Dette er noe som vil bli husket lenge for både store og små. Filmen falt så absolutt i smak også. Det er helt utrolig hva disse to guttene har fått til. Mammahjertet var til stede for å si det slik. Uten å spoile noe så kan jeg si at filmen var full av musikk, humor og kjærlighet. Barna sang og koste seg. Anbefales til alle fans (og mammaer og pappaer)!

  Jeg dro på denne filmen med en innstilling om at "dette gjør vi for barna", men endte opp med å dra derfra som litt mer fan! Den skal kjøpes når den kommer ut. 😅

  Ha en fortsatt fin helg! 🙌

  #mm #mmpremiere #marcusogmartinus #marcusandmartinus #premiere #førpremiere #colosseum #oslo #norge #skandinavia #fans #rødløper #kino #film #movie

 • 2

  ​​Det er ikke noen tvil i at jeg elsker jobben min, ​men i en hektisk hverdag med unge, skole og timelister å følge på jobben er det lett å glemme nøyaktig hvorfor jeg elsker jobben min. Selvfølgelig er en veldig stor grunn til det at jeg kan være kreativ, leke med farger og former. Men en veldig spesiell kunde fikk meg til å huske nøyaktig hvorfor jeg elsker jobben min så mye.

  En kunde jeg kun har hatt et par ganger i stolen, ​men som på de 60 minuttene til sammen har satt dype spor. Vi prater, ler og blir nesten som psykologer for hverandre. Ler bare jeg tenker på det. På en positiv måte selvfølgelig!

  Når kunden har betalt, og det ender med en bamseklem, ​så vet man at man har gjort noe riktig. Og det var en ting hun sa istad som jeg skal bære med meg videre i livet uansett hva jeg skulle finne på å gjøre. "​Du gjør en forskjell i hverdagen til andre mennesker Elin med måten du behandler oss på, lytter til oss og respekterer oss. Det lyser av godhet av deg!" ​Det endte med at jeg måtte gi henne en klem til og gå, jeg var vel ca to sekunder fra å begynne å hylgrine. Jeg ble så rørt. Dette skal jeg ta med meg videre. Det er jo nøyaktig det jeg vil. Gjøre en forskjell i hverdagen til andre som medmenneske. Ikke "bare" som frisør. Jeg vil ha begge dela! Det derfor jeg ville bli frisør.

  Jeg har så mange andre forbilder som gjør nemlig akkurat dette. ​Gjør jobben sin, men også en forskjell i hverdagen til andre som medmenneske. Jeg synes vi alle skal sette oss et felles mål. Det er ikke så mye som skal til💗

  ​Ha en fortsatt fin dag!

  ​#frisør #hår #mamma #mammalivet #livsstil #livsstilblogger #mommy #mommylife #pink #pinkhai r#rosa #rosahår #skjønnhet #mote

 • 2

  Jeg heter Elin Paulsen, og blogger under navnet U9Q. Jeg er fra Sande i Vestfold og er mamma til Levi. En krabat som meldte sin ankomst i januar 2010. Jeg er ei livsglad jente som elsker å finne på nye ting med gode venner. Jeg jobber som frisør på Chic Frisør Revetal, så hverdagen går med på jobb og med skolegutt. Jeg liker å tro at jeg ikke er en typisk A4-mamma, men jeg frykter at jeg er mer A4 enn jeg vil innrømme, selvom jeg kanskje ikke ser slik ut.

  Den uken Levi er hos faren sin prøver jeg å være så sosial som jeg kan, og høydepunktene er å kunne dra på konserter, spise middag med venner og bare ha det moro. Jeg elsker mennesker som tør skille seg ut. Mennesker som er seg selv tvers igjennom, uten at noe er tilgjort. Jeg brenner for at mennesker skal få lov til å være som de er, uten å måtte følge visse regler og normer. For meg er det norsk folkeskikk og Kardemommeloven som gjelder. 

  Jeg vet jeg skiller meg ut med tanke på både tatoveringer og piercinger. Det er ikke det som gjør meg til den personen jeg er. Det er kun min stil. Jeg liker å tro at jeg er den beste mammaen Levi kunne fått til tross for mine behov for å være meg selv. Jeg tror det er mange mammaer og pappaer som kjenner litt på akkurat det presset. Å se "normal" ut. Normalt er kjedelig. Det er lov å skille seg ut, det har ingenting med oppførsel å gjøre. Jeg kan med hånden på hjertet si at de menneskene som tør være seg selv 100% er de minst dømmende menneskene jeg kjenner og jeg er så takknemlig for å ha så mange fine mennesker i livet mitt.

  Derav navnet U9Q. Vær deg selv, vær unik. Du er bra nok.

  Processed with MOLDIV

   

 • 0

  Lifehack #1
  Du skal ikke la andre avgjøre din verdi. Du er bra nok akkurat som du er. Om andre tråkker på deg, behandler deg som om du er søppel, så betyr ikke det at det er du som er søppel. 

  Lifehack #2
  Nok er nok. Sett ned foten. Ikke la deg bli herjet med. Livet er for kort. 

  Lifehack #3
  Du er ikke alene. Det er så mange bra mennesker der ute. Om du kvitter deg med en dårlig venn, så er det ti andre der ute som gjerne vil ha deg som venn. Om du velger å gå ut av et forhold så er det en grunn til det. Det betyr ikke at man skal sitte alene resten av livet. 

  Lifehack #4 
  Dra hjem og drit i alt. Gi litt faen.    

  #visdomsord #gilittfaen #ståpå #u9q #duerunik

 • Image and video hosting by TinyPic u9q

  Elin, fra Sande i Vestfold, mamma til Levi. Jeg skriver om alt fra interiør, idèer, livsstil til familieliv. Vi brenner for musikk, hverdagslige øyeblikk og nyter livet. Jeg liker å tro at jeg ikke er en helt vanlig A4-mamma, men frykter jeg er mer A4 enn jeg tror. Sammen samler vi på minner.

  u9q

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg